Bestel een warmtepomp voor je zwembad bij Leisure Pools


Met een warmtepomp als verwarming voor je zwembad, zwem je straks zorgeloos. Bestel online een warmtepomp en geniet van onze service en bijstand bij vragen of moeilijkheden. De warmtepomp warmt het zwembad op en houdt het vervolgens op temperatuur. Dit zorgt ervoor dat je het zwemseizoen kunt verlengen op een energiezuinige manier. 

Betrouwbare service na aankoop van je warmtepomp 

Jouw tevredenheid staat bij Leisure Pools voorop, en wij streven ernaar om elke servicebehoefte met zorg en betrouwbaarheid te vervullen. Kies voor gemoedsrust met Leisure Pools.

Prijs kwaliteit aan de top

Ontdek de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit met onze Warmtepompen. Bij ons staat topkwaliteit centraal, zonder concessies te doen aan betaalbaarheid. Geniet van hoogwaardige prestaties en duurzaamheid, verpakt in een aantrekkelijke prijs. Bij ons is prijs-kwaliteitverhouding niet alleen een belofte, maar een garantie voor tevredenheid. Kies voor topprestaties zonder je budget te overschrijden.

Vlotte levering uit ruime stock

Geen eindeloze wachttijden na je bestelling. Leisure Pools heeft toegang tot een ruime stock aan warmtepompen en levert deze snel en gratis tot bij jou thuis! 

Als jouw toegewijde zwembadproducten dealer bieden wij een uitgebreide selectie aan Hayward warmtepompen, waardoor je toegang hebt tot geavanceerde zwembadverwarmingstechnologie. Als erkende verdeler van Hayward-producten zijn we trots om betrouwbare prestaties, energie-efficiëntie en duurzaamheid rechtstreeks naar jouw zwembad te brengen.

Hayward warmtepompen, beschikbaar via onze distributie, stellen je in staat om het meeste uit je zwemseizoen te halen. Geniet van comfortabel warm water en verleng je zwemervaring met de kwaliteit en innovatie waar Hayward om bekend staat.

Als jouw vertrouwde partner in de zwembadwereld streven we ernaar om de beste oplossingen te bieden voor jouw zwembadbehoeften. Kies voor Hayward en ontdek de voordelen van hoogwaardige zwembadverwarming, geleverd door jouw toegewijde verdeler Leisure Pools Benelux. 

Splits e-mailadressen met een komma.


 


Hayward is revolutionair op het gebied van zwembadtechnologie. Met meer dan 80 jaar ervaring is Hayward dan ook marktleider op het gebied van warmtepompen. De kwaliteitsnormen zijn streng, iedere pomp is uitgebreid getest. Daarom bieden wij een garantie aan van 2 jaar op de warmtepomp die je bij ons aankoopt. 

Ontdek meer

Technische voordelen Hayward warmtepomp


Hayward warmtepompen bieden diverse technische voordelen die bijdragen aan efficiënte zwembadverwarming en optimale prestaties. Enkele technische voordelen van Hayward warmtepompen zijn:

  1. Efficiënte Warmteoverdracht: Hayward warmtepompen maken gebruik van geavanceerde technologieën om warmte uit de omgevingslucht te onttrekken en over te brengen naar het zwembadwater. Dit resulteert in een efficiënte en energiezuinige verwarmingsmethode.
  2. COP (Coëfficiënt of Performance): Hayward warmtepompen hebben vaak een hoge COP, wat aangeeft hoe efficiënt de warmtepomp warmte uit de omgeving kan halen en naar het zwembad kan overbrengen. Een hogere COP vertaalt zich naar kosten effectievere verwarming.
  3. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Hayward staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten. De warmtepompen zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en betrouwbare componenten om een lange levensduur te garanderen.
  4. Gebruiksvriendelijke Bediening: Veel Hayward warmtepompen zijn uitgerust met gebruiksvriendelijke bedieningspanelen. Sommige modellen kunnen zelfs op afstand worden bediend via handige apps, waardoor je eenvoudig de temperatuur kunt aanpassen en prestaties kunt volgen.
  5. Stille Werking: Hayward warmtepompen zijn vaak ontworpen met geluidsarme technologieën, waardoor ze stille prestaties leveren tijdens het verwarmingsproces.
  6. Milieuvriendelijk: Door warmte uit de omgevingslucht te halen, verminderen Hayward warmtepompen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn voor zwembadverwarming.