De verschillende Dolphin zwembadrobots vergeleken

Rustig ontspannen en tegelijkertijd je zwembad grondig reinigen? Het kan! Laat het stofzuigen van je zwembad over aan een robot en geniet van extra comfort. Bovendien bespaart het heel wat tijd wanneer je een zwembadrobot koopt om je zwembad te reinigen. Binnen Leisure Pools kiezen we resoluut voor de zwembadrobots van Dolphin. We vergelijken voor jou enkele modellen.


Dolphin Zenit 20

De Dolphin Zenit 20  is eenvoudig in gebruik en onderhoud. De robot is uitgerust met een krachtige pomp en trekt zo het vuil aan. Dankzij de borstels aan de onderkant is deze Dolphin zwembadrobot geschikt voor ieder type zwembad, zowel voor keramieken, betonnen als met mozaïek betegelde zwembaden.


Dolphin Zenit 30 pro   

De Dolphin Zenit 30 is snoerloos en werkt dus op een accu met afstandsbediening. Hij heeft verschillende schoonmaakprogramma's, een robuuste kwaliteit en is enorm gebruiksvriendelijk. Dit type robot maakt het makkelijker dan ooit om je zwembad rein te krijgen! Koppel je MyDolphin+ app en bedien je zwembadrobot op elk moment vanop afstand.

Dolphin Zenit 60

De Dolphin Zenit 60 kan verbinding maken met het internet en kan je dus bedienen met de handige MyDolfin+app. Bovendien is hij 25% krachtiger dan zijn voorgangers waardoor je zwembad nog beter gereinigd wordt. Daarnaast beschikt deze Dolphin zwembadrobot over een powerstream mobiliteitssysteem om de waterlijn van je zwembad grondiger schoon te maken. Het resultaat? Zowel je zwembadbodem, de wanden als de
waterlijn zijn spik en span!  Deze robot is geschikt voor alle soorten zwembadbekleding . Pluspunten van de Dolphin zwembadrobots

       Uitstekende kwaliteit en 4 jaar garantie

       Werkt via handige smartphone app

       Reinigt alle soorten zwembadbodems en -vormen

       Extra goede reiniging door drie borstels aan de onderzijde

       Makkelijk in gebruik en onderhoud

       Voorzien van handige swivel zodat de kabel nooit in de knoop raakt

       Transportkarretje inbegrepen


Waarom voor een Dolphin zwembadrobot kiezen?

Sinds 1983 zet dit Israëlische bedrijf in op technologische ontwikkelingen. Dolphin staat voor kwaliteit en biedt dan ook een ruime garantie van 4 jaar. Dankzij het uitgebreide assortiment van Dolphin zwembadrobots is er voor ieder zwembadtype een geschikte robot beschikbaar.

 


Wil je meer weten over een Dolphin zwembadrobot? Neem gerust contact op met Leisure Pools!