De beste producten om je zwembad te onderhouden

Weet jij al wat je nodig hebt voor je zwembad van een grondig onderhoud te voorzien? Heb je al een startset voor je zwembadonderhoud aangekocht? Of ben je nog opzoek naar de juiste onderhoudsproducten voor je zwembad? Leisure Pools helpt je op weg!
Wat heb je nodig om je zwembad te onderhouden? 

In je zwembad is het belangrijk dat het zwembadwater helder blijft en dat alle waarden, zoals de pH-waarde, de hardheid van je water en het chloorgehalte, goed scoren. We raden je dan ook aan om een startset voor je zwembadonderhoud aan te kopen. Enkele nuttige onderhoudsproducten voor je zwembad:

-Watertesters

-Alka-producten

-Chloorproducten

-PH-producten

Wat maakt het verschil in zwembadproducten?

Allereerst is het belangrijk dat de vloeibare chloor die gebruikt wordt, vers is. Chloor verliest na een tijdje namelijk zijn actieve bestanddelen. Het is belangrijk dat de chloor bewaard wordt op een donkere, koele plaats.

Wij halen steeds een kleine voorraad bij de producent op om deze dan snel te verkopen aan particulieren. Zo ben jij zeker van de kwaliteit van chloor, waardoor je minder nodig zal hebben. We beschikken over een kleine stockvoorraad en zo garanderen we steeds vers chloor. 

Onderhoudsproducten voor je zwembad

Leisure Pools bouwt zwembaden en daarbij horen efficiënte zwembadproducten. We kiezen dan ook zorgvuldig de onderhoudsproducten om je zwembad te reinigen uit. Ieder product is uitgebreid getest en wordt vaak ook in onze showroom gebruikt. 


Heb je nog een vraag over de onderhoudsproducten van je zwembad? Neem contact op met ons. We helpen je graag verder!

Je jacuzzi onderhouden doe je zo
Je jacuzzi schoonmaken of het wateronderhoud van je jacuzzi hoeft geen lastige taak te zijn. Voer het onderhoud van je jacuzzi en het wateronderhoud gemakkelijk en snel uit met deze handige tips en tricks.