De Hayward warmtepomp voor je zwembad bedienen met applicatie


Ontdek het gemak van geavanceerde technologie met Hayward warmtepompen. Onze modellen zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijke app, waardoor je moeiteloos en overal de volledige controle hebt over je zwembadverwarming. Stel de temperatuur in, volg prestaties en pas instellingen aan met slechts een paar tikken op je smartphone. Geniet van ultiem gebruiksgemak en comfort, waar je ook bent, dankzij de handige app-functionaliteit van Hayward warmtepompen.


Bekijk de tutorial om de applicatie van je warmtepomp te installeren


Installeer eenvoudig en snel de Hayward applicatie aan de hand van deze handleiding.


Transformeer je zwemervaring met de geavanceerde Hayward warmtepompen, die zijn uitgerust met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke app. Deze handige app stelt je in staat om moeiteloos en overal de volledige controle te hebben over de verwarming van je zwembad. Stel eenvoudig de gewenste temperatuur in, monitor de prestaties van je warmtepomp en pas instellingen aan, alles binnen handbereik met slechts een paar tikken op je smartphone.

Of je nu onderweg bent naar huis of ontspant in je achtertuin, met de Hayward app wordt het beheren van de zwembadverwarming een naadloze ervaring. Profiteer van het ultieme gebruiksgemak en de flexibiliteit die onze app-functionaliteit biedt. Maak van zwembadbeheer een plezier met Hayward, waar comfort en technologie samenkomen voor een moeiteloze zwemervaring.

Garantie op je warmtepomp bij Leisure Pools